Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ALTINSOY, “HÜKÜMET OLARAK, TEDBİRLERİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRDİK”

BAŞKAN ALTINSOY, “HÜKÜMET OLARAK, TEDBİRLERİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRDİK”

BAŞKAN ALTINSOY, “HÜKÜMET OLARAK, TEDBİRLERİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRDİK”

     

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde Türkiye’nin alınan tedbirlerle salgını en hızlı şekilde kontrol altına alan ülkelerin başında geldiğini bildirdi.

 

Korona virüsle mücadele kapsamında salgına Türkiye’nin hazırlıklı olduğunu ve sürecin ise çok iyi yönetildiğini vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bunun nedenini ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde daha hızlı kararlar alınıp yürürlüğe konulabilmesiyle gerçekleştiğini kaydetti.

 

İçinden çıkılması zor günleri, başarılı bir şekilde ancak ve ancak bilgisi, birikimi ve deneyimi ile birlikte güçlü bir lider ve ekibinin yönetebileceğine dikkat çeken Başkan Altınsoy, “Prosedüre boğulmuş birçok yapılması gerekenlerin gecikmesinin getirdiği zorlukları geçmişte yaşadık. En ufak bir kararın sonucu günlerde hatta aylarca sürebiliyordu. Geçmişte birçok çalışmalar mevzuata takılırken şuanda bir günde çözülebilir hale geldi. Bu tür kriz dönemlerinde de geçtiğimiz aylarda yaşadığımız deprem, çığ felaketi gibi durumlarda ve bu virüse karşı yapılan mücadelede de gördük ki gece gündüz hükümetin başında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm bakanlarımızla birlikte ani kararlar alabilmekteler, süratli bir şekilde gelişmeleri yönetebiliyorlar ve her an sahadalar. Allaha çok şükürler olsun ki başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz var. Rabbim uzun ömürler versin” dedi.

 

“Devletimiz her ihtiyacı karşılayacak güçte” diyen AK Parti İl Başkanı Altınsoy, “Bir taraftan Sağlık Bakanımızın Bilim Kurulu ile yaptığı önemli çalışmalarla tüm sağlık çalışlarıyla cephenin en önündeler. Bir taraftan İçişleri Bakanımız güvenlik güçleriyle süreci yönettikleri gibi aynı zamanda da terörle mücadele de kararlılıkla sürdürülüyor. Öte yandan diğer bakanlarımız süreci çok iyi yönetip kararlar alıyorlar. Şu ana kadar Türkiye bu süreci iyi yönetme gayreti içerinde ve dünyada bu süreci en iyi yöneten ülkelerdendir. İstihdamı korumak, emeklimize destek vermek, esnaf ve sanatkarları ayakta tutmak, üretimi desteklemek için devletimiz her türlü önlemi alıyor. Türkiye Cumhuriyeti, şartlar ne olursa olsun her bir vatandaşının sağlık, gıda, temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayacak güce sahiptir” dedi.

 

Aksaray olarak salgının başladığı ilk günden itibaren gerek Aksaray Belediyesi ve diğer belediyeler, gerekse diğer kamu ve kurumların ciddi önlemler aldığına da değinen İl Başkanı Altınsoy, “Ailesinin geleceği için endişe duyan her vatandaşımızın sıkıntısı bizim de sıkıntımızdır. İnşallah az kaldı. Bu kara günler sadece milletimizin değil, bütün dünyanın kara günleridir. İnşallah bu günler geçtikten sonra hayatımızı daha anlamlı, daha bereketli, daha verimli geçireceğiz” dedi. 16.04.2020                                                                          

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

      HÜSEYİN ALTINSOY

                            2020 / 499



Haberi Sesli Oku