Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ALTINSOY: "KARDEŞ AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ"

BAŞKAN ALTINSOY:

BAŞKAN ALTINSOY: "KARDEŞ AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ"


Türkiye’nin her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduğunu bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, "Dualarımız, yüreğimiz, canımızla, iki devlet tek millet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz Azerbaycan'ın yanındayız" dedi.
Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivillere yönelik yaptığı saldırıyı şiddetle kınayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Azerbaycan'a, "İki devlet, tek millet" anlayışıyla yaklaştıklarını ifade ederek, "Dünyanın neresinde bir zulüm, zalimane bir yaklaşım varsa o bizim moralimizi bozuyor, acıyı hissetmemize sebebiyet veriyor. Azerbaycan olunca daha fazla hissediyoruz. Dualarımız, yüreğimiz, canımız ve tüm varlığımızla, tek millet, iki devlet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz kardeş Azerbaycan'ın yanındayız” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki kararlılığımızı net bir şekilde ifade ettiğini aktaran Altınsoy, "CHP yönetiminin Ermenistan’ın sözlerine destek vermesini milletimiz en iyi şekilde değerlendirecektir. CHP yönetiminin bu provokatif açıklaması CHP tabanındaki vatandaşlarımıza da haksızlıktır. CHP tabanındaki vatandaşlarımız ilk günden beri Azerbaycan’a destek veren çok güçlü açıklamalar yapıyorlar. Türkiye tek yürek Azerbaycan’ın yanındadır. Sadece CHP yönetimi aksi yöndedir" ifadesini kullandı.
Türkiye'nin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycan'ın yanında olacağını vurgulayan Altınsoy, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.



Haberi Sesli Oku