Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ALTINSOY’DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN ALTINSOY’DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN ALTINSOY’DAN ESNAF ZİYARETİ

Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının esnetilmesi ve başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte esnaf ziyaretlerine başlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte dayanışma içinde aşacağız mesajı verdi.

Ankara Caddesi ve Kapalı Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hal ve hatırlarını sorup hayırlı işler dileğinde bulundu. Bazı esnafların çay ikramını da geri çevirmeyen Başkan Altınsoy, kendisine iletilen talep ve beklentileri de dinleyerek not aldı.

Koronavirüsten bütün insanlığın etkilendiğini ve birçok ülkenin çaresiz kaldığını dile getiren Başkan Altınsoy, “Bu dönemde Cumhurbaşkanımızın feraseti, Sağlık Bakanımızın vizyonu, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ile necip milletimizin de sabır ve dayanışması bu süreçte başarının kaynağı olmuştur” dedi.

Esnaflara, zor günleri hep birlikte atlatacaklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, “İnşallah hep birlikte bu tehlikeyi mümkün olan en kısa sürede atlatacağız. Sağlık Bakanlığımız tarafından belirtilen kurallar çerçevesinde sosyal mesafe, maske ve temizliğe özen göstererek yaşantımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Pandemi sebebiyle işinden olan, işine ara veren, geliri azalan vatandaşlarımız olmuştur. Ancak çok şükür devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda vatandaşlarının yanında olduğunu göstermiştir. AK Parti hükümetimiz, ülke genelinde milyonlarca vatandaşımıza karşılıksız 1000 TL dağıtarak sıkıntılarını hafifletmeye çalışmıştır. Vatandaşımızın istihdamı, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, nakit desteği gibi yöntemlerle desteklenmiştir. Bunların yanında vergi ve sigorta primi ertelemeleri, düşük maliyetli kredi desteği gibi birçok imkân sağlanarak işletmelerimizin ayakta kalması sağlanmıştır” bilgisini paylaştı.

‘Devlet millet içindir’ anlayışı ile hareket edildiğini söyleyen İl Başkanı Altınsoy, “AK Parti olarak önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmayı sürdürecek, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Hüseyin Altınsoy, rehavete kapılmadan tüm kurallara uyarak ‘yeni normal’e hep birlikte ayak uydurmamız gerektiğini sözlerine ekledi.



Haberi Sesli Oku