Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KARAYOLU TRAFİK HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KARAYOLU TRAFİK HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KARAYOLU TRAFİK HAFTASI MESAJI

 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Bir ülkenin en önemli gelişmişlik göstergelerinden ulaşım imkanlarının, ulaşım konforu ve ulaşım güvenliği bakımından ulaştığı seviye olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Altınsoy, “Kısa zamanda ulaşımda rekor düzeyde işler yaptık, tarihi başarılar elde ettik” dedi.

 

“Göreve geldiğimizde Türkiye’nin bölünmüş yol uzunluğu 6 bin 100 kilometre iken, bu gün 30 bin kilometre seviyesine ulaştırdık” diyen Altınsoy, yeni yollar inşa etmenin yanında, Türkiye’nin her yerinde trafikle ilgili önemli hizmetlerle, karayollarında ki seyahat güvenliğini de arttırdıklarını dile getirdi.

 

Yatırımlar sonucunda trafikte meydana gelen kazalarda önemli ölçüde azalma yaşanmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Altınsoy, şunları söyledi: “Trafik kazalarının esas itibariyle, bu meselenin bir vicdan meselesi, bir insanlık meselesi olarak kabul edilmesi, bütün vatandaşlarımızın bu noktada gerekli hassasiyeti, özeni ve dikkati göstermesi suretiyle gerçek manada çözülebileceğine inanıyoruz. Bu anlamda, bütün toplumda trafik bilincinin oluşması, can ve mal emniyetinin önündeki tehlikelerin giderilebilmesi, sorunun kalıcı ve acil çözümlenebilmesi için bütün vatandaşlarımızı bu sorumluluğu ve hassasiyeti paylaşmaya çağırıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara azami ölçüde riayet etmeye davet ediyor, kazasız günler temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nı kutluyorum. Ayrıca gece gündüz demeden bizlerin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan jandarma ve emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” 06.05.2020                                                                      

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

      HÜSEYİN ALTINSOY



Haberi Sesli Oku