Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Kovid-19 salgınının devam ettiği şu günlerde gerek kurban keserken, gerek bayramlaşırken “TAMAM” diye ifade ettikleri “temizlik, maske ve mesafe” kurallarından asla taviz verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Paylaşmayı seven, paylaştıkça da mutlu olan bir millet olarak bayramların Müslümanlar için büyük anlamlar taşıdığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bütün dünyada yaygın olan Kovid-19 nedeniyle bu bayramı kalben beraber ve alışık olmadığımız şekilde bedenen uzak geçireceğiz. Büyüklerimize, annemize, babamıza, evlatlarımıza ve sevdiklerimize doya doya sarılamayacağız ama alacağımız tedbirler neticesinde yeniden eski güzel günlerimize, sevdiklerimizle bir araya geleceğimiz bayram sofralarımıza ve kucaklaştığımız bayramlara inşallah kavuşacağız. Hüzünlü ve sevdiklerimizden uzakta geçirdiğimiz Ramazan Bayramı’nın ardından Kurban Bayramı’nda sevdiklerimizle kısıtlı da olsa bir arada olma şansını, beden olarak mesafeli ama birbirine yakın kalplerle geçirelim” dedi.

Bayramda maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralına çok dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Altınsoy, “Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günlerde geçecek. İnşallah yakında sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere kavuşacağız. Sıkıntılı ve zahmetli olduğunu bildiğimiz bu kuralları kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için harfiyen uygulayalım. İnşallah çoğu gitti azı kaldı. Salgın dönemini geride bıraktığımızda inşallah yaptığımız fedakarlıkların karşılığını ziyadesiyle alacağımız güzel günler bizi bekliyor. Bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, huzurlu bir bayram yaşamamıza vesile olması dileklerimle, başta Aksaraylı kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”



Haberi Sesli Oku