Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ALTINSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ALTINSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımlayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2020’nin dünyayı etkileyen salgınla mücadelenin yanında, milletin birliği ve kardeşliğine kasteden terör belasıyla etkin mücadelenin de devam ettiği, ekonomik ve sosyal anlamda birçok zorlukla mücadele edilen bir yıl olduğunu belirtti.

Tüm olumsuzluklara rağmen 18 yılda olduğu gibi, sağlıktan eğitime, sosyal politikalardan bölgesel yatırımlara, ekonomiden dış politikaya kadar her alanda alınan tedbirlerle başarılı bir yılı geride bıraktıklarının altını çizen Altınsoy, “Bugüne kadar, tarihi tecrübelerimizin ışığında, akıl ve bilgi ile içeride ve dışarıda karşılaştığımız zorlukları aşmanın gururunu birlikte paylaştık ve bundan sonra da paylaşacağız. Aziz milletimizin bizlere olan inanç ve desteği ile yarının güçlü ve müreffeh Türkiye’sini meydana getirmek için yeni yılda daha fazla gayret gösterecek, temel hak ve özgürlüklere yönelik her türlü tehdidi bertaraf edip, demokrasimizi kökleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.

2021 yılının gerek ülkemiz için, gerekse de Aksaray için yeni hedeflerin, yeni fırsatların, yeni hizmetlerin, yeni yatırımların yılı olacağını vurgulayan Başkan Altınsoy, “Bilindiği üzere AK Parti iktidarı olarak son 18 yılda Aksaray’ımızda tarihte görülmemiş birçok yatırımlarda bulunduk. Sağlık alanında, ulaşım alanında, eğitim alanında ve benzeri birçok alanda büyük ölçekte projelerimiz ile yatırımlarımız ortada. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da hedefimiz, ülkemiz, milletimiz ve Aksaray’ımız için güzel hizmetlerin devamını milletimizin dua ve desteğiyle sağlamak olacaktır. Salgına karşıda Hükümetimizin yerinde ve zamanında aldığı tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için evde kalalım, sağlıklı kalalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Aldığımız tedbirlerle 2021 yılının salgının son bulduğu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum.



Haberi Sesli Oku