Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN DİNÇER, BAYRAK TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN DİNÇER, BAYRAK TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN DİNÇER, BAYRAK TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılım sağlamaya devam ediyor.

Her hafta pazartesi günleri okullarda düzenlen Bayrak Törenlerine katılan Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Hazım Kulak Anadolu lisesinde düzenlenen bayrak törenine katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Sevgili genç arkadaşlarım hepinize günaydınlar hayırlı sabahlar. Bugün sizlerle birlikte olmak istedik sizlerle tanışmak istedik. Hazım Kulak Anadolu Lisesi Aksaray’ımızın parlayan liselerinden bir tanesi. Sizlerden istediğimiz bireysel ve toplumsal anlamda başarılı olmanızdır. Bizde sizlerin başarılı olması için sizlerle beraber olmak istiyoruz. Sizleri sınıflarınızda ziyaret edeceğiz okumuzun başarısı her zaman üst düzeydeydi. Bundan sonrada öyle olacaktır. Derslerinizde başarılar diliyorum. ‘’ifadelerini kullandı.

Bayrak töreni sonrası öğrencileri selamlayan Başkan Dinçer, konuşması sonunda her zaman olduğu gibi eline telefonu alarak öğrencilerle öz çekim yaptı. Başkan Dinçer, Bayrak töreni sonrası öğretmenler odasında okul müdürü, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun ihtiyaçları hakkında talepleri not aldı.

Öğrencileri sınıflarında tek tek ziyaret ederek sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer’e öğrencilere Milli Şairimiz merhum Mehmet Akif

 

Ersoy’un Safahat kitabını hediye etti. Hazım Kulak Anadolu lisesi öğrencileri ise Başkan Dinçer’e çiçek takdiminde bulundular.



Haberi Sesli Oku