Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN DİNÇER “GÜNÜN HER SAATİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

BAŞKAN DİNÇER “GÜNÜN HER SAATİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

BAŞKAN DİNÇER “GÜNÜN HER SAATİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Çözüm Hattı ve Whatsapp Hattının günün her saatinde vatandaşların hizmetinde olduğunu açıkladı. 

Gönül Belediyeciliğinin örneği olarak insanlara dokunan, derdiyle dertlenen, vatandaşların isteklerini iletmeleri için çok rahat kapısını çalabildiği belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, 444 55 68 numaralı çağrı merkezi hattı ile 0552 888 68 68 nolu whatsapp çözüm hattının günün 24 saati hizmet verdiğini açıkladı.

“Halkımızın görüş ve önerilerini her zaman önemsiyoruz” diyen Başkan Dinçer, vatandaşların belediyecilik konusunda yada herhangi bir hizmet ile ilgili görüş ve taleplerini belediye çözüm hattına iletmelerini istedi. 

Yerel yönetimler olarak gerçekleştirilen her hizmette sonuç odaklı olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizde ve planladığımız hizmetlerimiz ile ilgili vatandaşlarımız görüş ve önerilerine ihtiyaç duyuyoruz. Belediyemizin çözüm merkezi ve whatsapp hattı günün her saatinde vatandaşlarımızın hizmetinde. Halkımız, kendi mahallelerinde gördükleri aksaklık ve olumsuzlukları çözüm merkezi aracılığı ile belediyemize iletebilirler” diyerek belediyenin kapılarının vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Başkan Dinçer, Sosyal Medya hesabından vatandaşların Belediye Çözüm Hattına istek ve talepte bulunabileceği çağrısında bulunulurken Aksaray Belediyesi resmi internet web sitesinde konu ile ilgili duyuru yapıldı.



Haberi Sesli Oku