Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR’’

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR’’

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR’’


Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki yer üstü ve yer altı çöp konteynırlarını bol köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çöp konteynırlarında oluşabilecek kötü kokuları önlemek ve halk sağlığını tehdit edebilecek virüs ve bakterilerin önüne geçmek için çöp konteynırları bol köpüklü su ile yıkanarak dezenfekte ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehir genelindeki 48 mahallede bulunan yer altı ve yer üstü çöp konteynırlarını belirli periyotlarda yıkayarak hijyenik bir görünüm kazandırıyor.  Aksaray Belediyesi temizlik işleri ekipleri hijyen çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Şeyh Hamit, Coğlaki, Yavuz Sultan Selim, Selçuklu, Kurtuluş, Hacılar Harmanı, Laleli, Fatih, Taşpazar, Paşacık, Meydan Çerdiğin, Ereğlikapı, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Mahallelerinde bulunan çöp konteynırlarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.     

Belediye Başkanı Evren Dinçer, her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini söyleyerek “Şehrimizde bulunan yer altı ve yer üstü konteynırlarını temizleyerek dezenfekte ediyoruz. Sadece konteynırlar değil çöp kutuları ve atıktan kaynaklanan kirli noktaları da temizliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışma ile halk sağlığını tehdit eden virüs ve bakteri oluşumunu önlemiş oluyoruz.” Dedi.



Haberi Sesli Oku