Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN DİNÇER “MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ’DA KAHRAMANLIK DESTANI YAZDI”

BAŞKAN DİNÇER “MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ’DA KAHRAMANLIK DESTANI YAZDI”

BAŞKAN DİNÇER “MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ’DA KAHRAMANLIK DESTANI YAZDI”

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve birçok devlet kurumlarına sızan FETÖ terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişimi halkımızın direnişi ile geri püskürtüldü. Canı pahasına sokağa çıkarak vatanını koruyan kahraman milletimiz 15 Temmuz gecesinde bir kez daha destan yazdı.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşundan güç alan milletimiz milli irade üzerinde oynanmak istenen oyunu bertaraf etti.  O karanlık gecede FETÖ terör örgütü üyelerinin kalkıştığı girişim sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda bir işgal girişimidir. İrademizi her yönüyle teslim almak için harekete geçmişlerdi. Bunun bilincinde olan milletimiz o gece ölüme meydan okudu. Milletimiz o gece milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarken dünyaya da açık bir bağımsızlık mesajı verdi. 
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz'un yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı. 



Haberi Sesli Oku