Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN DİNÇER TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Yatırım ve projeler konusunda gerçekleşecek toplantılara katılmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

 

Ziyarete Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’da eşlik etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da devam eden projeler hakkında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye bilgiler verdi. Görüşmede tarımsal faaliyet ve şehrimize yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

 

Aksaray’ın sosyo-ekonomik yapısı tarım ve hayvancılığa dayandığını belirten Başkan Dinçer, Aksaray’ın sanayi anlamında gelişen bir şehir olduğu ifade etti.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretin anısına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye tablo hediye etti.

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ziyaretten dolayı Aksaray heyetine teşekkür etti.

BAŞKAN DİNÇER, MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCILARINI ZİYARET ETTİ

 

Yatırım ve projeler konusunda gerçekleşecek toplantılara katılmak üzere Ankara’ya giden Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Mustafa Safran ile Reha Denemeç’i ziyaret etti.

 

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürü Ömer İnan’ı ziyareti etti. Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer daha sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Mustafa Safran ile Reha Denemeç’i ziyaret ederek proje ve yatırımlar konusunda değerlendirmede bulundular.

 

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, misafirperverlikleri için Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Mustafa Safran ve Reha Denemeç ile MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan’a teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku