Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN DİNÇER, “TÜM PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

BAŞKAN DİNÇER, “TÜM PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AKSARAY BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE KARLA MÜCADELE EDİYOR

 

 

Yurt genelinde yoğun olan kar yağışı Aksaray’da da etkisini sürdürüyor. Aksaray Belediyesi ekipleri, 24 saat esasına göre çalışarak günlük hayat akışının kesintisiz devam etmesi için canla başla çalışmalarını yürütüyor.

Aksaray Belediyesi çalışanları, Aksaray’da dondurucu soğuklara rağmen amansız bir mücadele ortaya koyarak karla mücadelenin adeta gizli kahramanları. 24 saat boyunca vardiya usulü ile çalışan belediye ekipleri, kar yağışının devam ettiği süre boyunca ve gece sıcaklığın eksileri gördüğü zamanlarda da görevlerini aksatmadan yerine getiriyorlar.

Kar yağışının yoğun olduğu bugünlerde mesai gözetmeksizin 7 gün 24 saat esasına göre çalışan belediye personelleri, vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için sahada çaba sarf ediyor.

Aksaray’da devam eden karla mücadelede belediyenin Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Park Bahçe, Temizlik Birimi, Sosyal Yardımlaşma, Zabıta, Destek Hizmetleri, Su Kanalizasyon, Basın Yayın, Acil Müdahale Birimi, İşletme İştirakler, Halkla ilişkiler, Veterinerlik ve Mezarlıklar Müdürlüğü koordineli olarak başarılı bir çalışma sergiliyorlar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çoğu zaman çalışmaları sahadan yönetirken personellerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek; “Sahada yapılan çalışmaların tamamı insan gücüyle yapılıyor. Personellerimiz yeri geldiği zaman zor şartlar altında da çalışıyor. Bu sürecin gizli kahramanları mesai gözetmeden ekip ruhuyla çalışan ekip arkadaşlarımızdır. Yoğun bir emek veriyoruz. Kar yağışının yoğun olduğu bu günlerde arkadaşlarımız çalışmalarını yakından gözlemliyorum. Bunu da belirtmek isterim ki ekip arkadaşlarımızın sarf ettiği emek ve fedakârlık göz ardı edilemez. Kar yağışının ilk gününden itibaren canla başla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.



Haberi Sesli Oku