Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN DİNÇER'DEN AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY'A ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER

BAŞKAN DİNÇER'DEN AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY'A ZİYARET

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’u ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Belediye Meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile yeniden Aksaray Ak parti İl Başkanı seçilen Hüseyin Altınsoy’a ve yeni yönetim kurulu üyelerine parti binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Dinçer yaptığı ziyarette partililere Belediyenin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde Aksaray Bilim Merkezini gezen Hüseyin Altınsoy ve parti yöneticileri Bilim Merkezinin gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip olduğunu ifade ettiler. Belediyenin bu tür mekanlarında Aksaray’lı gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri alanlar olduğunu söylediler.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Aksaray’da Belediye çalışmalarını takdir ile karşıladıklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku