Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN DİNÇER’DEN GECE MESAİSİ

BAŞKAN DİNÇER’DEN GECE MESAİSİ

BAŞKAN DİNÇER’DEN GECE MESAİSİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara zamanında ve kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar devam ettiren Belediye ekiplerini ziyaret etti.

Çiftlik Mahallesinde gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerini Belediye Başkanı Evren Dinçer yalnız bırakmadı.

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller Çiftlik Mahallesi 116. Cadde de ömrünü tamamlamış asbest boruları, yeni nesil uzun ömürlü polietilen borularla değişimini gerçekleştirdi.

Çalışmaların sürdürüldüğü sırada personelleri ziyaret ederek onlara moral veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında 4.5 kilometre polietilen içme suyu şebeke hattı döşendi.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz’’ diyen Başkan Dinçer, “Hedefimiz 5 yıl içinde şehir genelinde bulunan asbest boruların tamamını değiştirmek. Halkımızın daha temiz ve daha sağlıklı hatlardan su tüketmesini sağlamak. Bunun için ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” ifadelerini kullandı.



Haberi Sesli Oku