Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN DİNÇER’DEN HÜRRİYET MAHALLESİNE MÜJDE

BAŞKAN DİNÇER’DEN HÜRRİYET MAHALLESİNE MÜJDE

BAŞKAN DİNÇER’DEN HÜRRİYET MAHALLESİNE MÜJDE

HÜRRİYET MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

 

Aksaray Belediyesi ve Enerya işbirliğinde Hürriyet Mahallesinin doğalgaza kavuşması için alt yapı çalışması başlatıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinin yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan doğalgaz konusuna kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, mahallenin doğalgaza kavuşması için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki Enerya Gaz Aksaray İşletme Müdürü Taylan Ağca ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Yavuz Yılmaz ile birlikte çalışma yapılan alanda incelemeler yaptı.

Doğalgaz hattının geçeceği sokaklarda ilk kazı çalışmaları bugün başladı. Hürriyet Mahallesi sakinleri, Aksaray Belediyesi ve Enerya işbirliğinde koordineli olarak yürütülen çalışmalarda alt yapı hatlarının çekilmesi ve abonelik işlemlerinin tamamlanması ile birlikte doğalgaza kavuşacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin seçim sürecinde talep ettikleri doğalgazı mahalleye getirmek için takipçi olduklarını belirtti. Başkan Dinçer, Enerya ile yoğun görüşmeler sonucunda mahallenin bir isteğinin daha yerine geldiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu; ‘’ Bugün Enerya Gaz Müdürümüzle ve mahalle muhtarımızla birlikte Hürriyet Mahallemizin doğalgaz hattı alt yapı temelini atıyoruz. Yaklaşık 2,5 ay sonra mahallemizde 450 konut doğalgazdan faydalanacak. Hürriyet Mahallemize şimdiden hayırlı olsun’’ Dedi.

Hürriyet Mahallesinde başlatılan kazı çalışmalarını gören vatandaşlar yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Enerya yetlikilerine teşekkür ettiler



Haberi Sesli Oku