Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER BEDİÜZZAMAN CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER BEDİÜZZAMAN CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER BEDİÜZZAMAN CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bediüzzaman Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek esnaflara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aksaray Beledisi ekiplerince geçtiğimiz günlerde Bediüzzaman Caddesinde başlatılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı incelemelerin ardından Bediüzzaman Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Caddede yürütülen çalışmalar hakkında esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer esnaflarla uzun uzun sohbet etti.

Gece gündüz demeden çalışmaların sürdürüldüğü caddenin kısa süre içerisinde hizmete açılacağının altını çizen Başkan Dinçer esnaflara yaptığı ziyarette çalışmaların tamamlanması ile birlikte caddenin ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağını belirtti. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BEDİÜZZAMAN CADDESİNİ EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇACAĞIZ’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesince çalışma başlatılan Bediüzzaman Caddesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talepler doğrultusunda şehrin en işlek caddelerinden olan Bediüzzaman Caddesinde çalışma başlatılmasının talimatını belediye ekiplerine vermişti. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler köklü değişiklikler yaparak caddeye yepyeni bir görünüm kazandırmak için alt yapı, kaldırım genişletme, elektrik panolarında düzenleme, sıcak asfalt serim çalışması ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları başlattı.

Çalışmalar kapsamında caddenin alt yapısı tamamlandı. Alt yapısının tamamlanmasının ardından genişletilen kaldırımlara karo taş döşeme işlemi devam ediyor. Cadde de genişletilen kaldırım çalışmalarının yanı sıra kaldırımlarda bulunan elektrik panoları da uygun bir biçimde konumlandırıldı.

Düzenleme çalışmalarında gelinen son durumu yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, cadde boyunca faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek esnaflara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Caddenin en hızlı şekilde hizmete açılması için gece gündüz demeden çalışma yürüttüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Bediüzzaman Caddesinde kısa zaman önce başlattığımız alt yapı, kaldırım genişletme, elektrik panolarında düzenleme, sıcak asfalt serim çalışması ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları devam ediyor. Yoğun tempo ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda sona yaklaştık en kısa zamanda caddeyi yeni görünümü ile hizmete açacağız.’’ Dedi.



Haberi Sesli Oku