Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZLA BERABER OLMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ’’


Belediye Başkanı Evren Dinçer her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geliyor.
Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ‘Halk Günü’ toplantısında vatandaşları dinleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not aldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin hazır olduğu toplantıda Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
Halk günü toplantısında konuşan Başkan Dinçer; “Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımızla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenliyoruz. Düzenlediğimiz bu programlarda vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini doğrudan dinleme fırsatı elde ediyoruz. Şehrimize hizmet ederken vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Hayata geçirdiğimiz projelerimizi vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda planlıyoruz.’’ Dedi.
Halk gününde Başkan Dinçer’i, Elite Naturel Eşmekaya-Sultanhanı Spor Kulübü Başkanı İlyas Başkan ve yöneticileri Ömer Eşmekaya, Mahir Sarı ve Kemal Başkan ziyaret etti.  Kulüp Başkanı İlyas Başkan, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti. Kulüp yöneticileri, Başkanın isminin yazılı olduğu 68 numaralı Elite Naturel Eşmekaya-Sultanhanı spor formasını Başkan Dinçer’e hediye etti.  
Halk Günü buluşmalarında Başkan Dinçer ile bir araya gelen vatandaşlar, karşılaştıkları ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti; “Başkanımız, halk gününde bizleri dinleyip isteklerimizin notunu aldı. Her zaman yanımızda olduğunu ifade etti.  Zaman ayırıp bizleri dinlediği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 



Haberi Sesli Oku