Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER TATLI SU ÇEŞMELERİNİ İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER TATLI SU ÇEŞMELERİNİ İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER TATLI SU ÇEŞMELERİNİ İNCELEDİ

 

“HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMANIN GAYRETİNDEYİZ “

Belediye Başkanı Evren Dinçer, tatlı su çeşmesi bulunmayan mahallere, tatlı su hizmeti sunmak için hazırlanan su kabinlerini yerinde inceledi. Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesinin tatlı su çeşmelerini kendisinin üretmeye başladığını söyledi. 

Alt yapı ve üst yapı önemli başarılara imza atmaya devam eden Aksaray Belediyesi, mahallelere kuracağı tatlı su çeşmeleri kendisi üretmeye başladı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Su Kanalizasyon Müdürlüğü kontrolünde Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen tatlı su çeşmelerinin yapım aşamalarını yerinde inceledi.

Başkan Dinçer, tatlı su çeşmelerinin tatlı su içme hattı bulunmayan Cumhuriyet, Yunus Emre ve Bedir Muhtar Mahallelerine yerleştirileceğini bildirildi.

5 ton kapasiteli çeşmelere her gün tankerlerle tatlı su dağıtımının gerçekleşeceğini aktaran Başkan Dinçer, “Cumhuriyet, Yunus Emre ve Bedir Muhtar mahallelerimizde kot farkından dolayı tatlı suya erişimleri yoktu. Bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızda bu yönde sürekli talep alıyorduk. Mahallerinde tatlı su çeşmesinin olmasını istiyorlardı. Bizde böyle bir çözüm geliştirdik. Kendi atölyelerimizde çeşmelerimizi kendimiz üretmeye başladık” dedi.

Tatlı su çeşmelerinin çevre ve ilkim koşullarından etkilenmemesi için iç ve dış yapılarının buna göre dizayn edildiğini açıklayan Başkan Dinçer, “Mahallelere kuracağımız çeşmelerin uzun ömürlü olması için hemde her türlü çevre ve iklim koşullarından etkilenmemesi için dayanıklı malzemeler kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Aksaray Belediyesinin alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere kültürel alanda ve sosyal belediyecilik konusunda önemli projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Dinçer, “Halkımızın isteğini her zaman önemsiyoruz. Bunun için ekip olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirerek, halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içeresindeyiz” dedi.



Haberi Sesli Oku