Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM’’ TOPLANTISINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM’’ TOPLANTISINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM’’ TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti, taleplerin belirlenerek doğru çözümlerin üretilmesi amacıyla Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında başlatılan ‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ toplantısına katıldı.

Sarıyahşi İlçesinde yapılan istişare toplantısında ilçeye bağlı kasaba ve köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve beraberindeki, kurum müdürlerinin katılımıyla Sarıyahşi İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sarıyahşi Kaymakamı Ömer Kıraç, Belediye Başkanı Fatih Ünsal, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer, ilçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşarak esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundular.

Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet Sarıyahşi Kaymakamı Ömer Kıraç’ı ve Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal’ı makamlarında ziyaret etti.

Kadın Kooperatiflerinin Aksaray’da ve Türkiye'de kurulmasının ülkemize güç kazandırdığını ifade eden Başkan Dinçer, yerel yönetimler olarak Kadın Kooperatiflerinin her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini belirtti.

İl protokol üyelerinin ve İlçe halkının geniş katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ilçe, belde ve köylerin talepleri masaya yatırıldı.

Sarıyahşi ilçesinde gerçekleştirilen toplantının sorunların tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulması adına oldukça verimli geçtiğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kırsal Kalkınma olmadan ülkenin kalkınmasının mümkün olmadığını ifade etti. Başkan Dinçer; ‘’Kentte ne varsa köyde de o olacak anlayışı ile kırsal yaşamın, gelişimi, rahatı ve konforu için el birliği ile çalışıyoruz.’’dedi.



Haberi Sesli Oku