Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Evren Dinçer Miraç Kandili vesilesi ile mesaj yayımladı. Başkan Dinçer, mesajında “İnsanlık âleminin salgın hastalıklar, savaş ve türlü felaketlerle sınandığı bu mübarek günde Yüce Allah’tan Ülkemize, İslam Alemi ve bütün insanlığa sağlık sıhhat getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Dinçer, mesajında “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden ‘Miraç’, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür.

Bu mübarek yolcukta peygamberimiz, insanlığın kurtuluşu için müjdelerde bulunmuştur. Ona bu yolculukta bildirilen ilahi öğretilerin yaşamımıza rehber olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek geceden en azami şekilde istifade ederek ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalıktan kurtulması için dua edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaraylı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin, Alem-i İslâm’ın Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecede Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını ve tüm insanlığı tehdit eden salgın musibetinden kurtulmayı temenni ediyorum. ‘’ Dedi.



Haberi Sesli Oku