Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER “BAYRAMDA TEDBİRLERE UYALIM”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında bizleri bir arada tutan, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle bu sene Ramazan Bayramının tedbirlerle karşılandığını hatırlattı. Başkan Dinçer, Ramazan Bayramında herkesin evinde kalması gerektiğinin altını çizerek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı gibi, Arife gününden bayramın son gününe kadar 23, 24, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bizler ise bu tedbirlere uyalım. Önlem amaçlı olarak evlerimizde kalalım. Her Bayram ziyaretini yaptığımız aile büyüklerimizin ve sevdiklerimizin bayramlarını telefon bağlantısı yaparak tebrik edelim” çağırısında bulundu.

Mesajında, salgına ve tedbirler konusuna da yer veren Başkan Dinçer, “Salgına karşı ülkemiz genelinde olduğu gibi Aksaray’ımızda da ilk günden itibaren tedbirler aldık. Milletçe aldığımız tedbirlerin virüsten daha güçlü olduğuna hepimiz şahit olduk. Virüsün yayılım hızı giderek düşmeye başladı. İnşallah en kısa sürede de bu salgından kurtuluruz. Tüm hemşerilerimden bu bayramda da daha duyarlı davranmaya davet ediyorum. İnşallah bayramdan sonra bu tür sınırlamaların olmadığı tabloyla karşılaşacağımızı ümit ediyorum. 

Bu vesile tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.



Haberi Sesli Oku