Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇALIŞMALARIMIZI MUHTARLARIMIZ İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

ÇALIŞMALARIMIZI MUHTARLARIMIZ İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

ÇALIŞMALARIMIZI MUHTARLARIMIZ İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

Belediye Başkanı Evren Dinçer; Vali Hamza Aydoğdu, İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün, İl Genel Meclis Üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ın ev sahipliğinde düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına katıldı.

 

Katıldığı istişare toplantısında muhtarların istek, talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Muhtarlık yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşı, muhtar ise bölge halkının, haklarını korumak üzere inandığı ve seçerek görevlendirdiği güvenilir kişidir. Muhtarlarımız, temsilcileri oldukları köy ve mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmekte, en ücra yerleşim yerlerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak sevinçte, hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Bizlerde çalışmalarımızı yaparken her zaman muhtarlarımızın talep ve önerilerini alıyoruz.’’ Dedi.

 

Aksaray Merkeze Bağlı köy muhtarlarının katıldığı toplantıda Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak Belediye Başkanı Evren Dinçer’in çiftçilere muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.



Haberi Sesli Oku