Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DARBECİLER MİLLETİN İRADESİNE, TEK PARTİ İSE AKSARAY’IN HÜRRİYETİNE PRANGA VURDU!

DARBECİLER MİLLETİN İRADESİNE, TEK PARTİ İSE AKSARAY’IN HÜRRİYETİNE PRANGA VURDU!

DARBECİLER MİLLETİN İRADESİNE, TEK PARTİ İSE AKSARAY’IN HÜRRİYETİNE PRANGA VURDU!


    Dün Allah(c.c.) tarafından verilen can ile hava dışında yaşamaları gereken ekmek su ve diğer tüm ihtiyaçlarıyla ellerindeki silahları da milletin çoluk çocuğunun boğazından keserek karşılanan nankörler tarafından efendileri, sahipleri velinimetleri olan milletin iradesine karşı yaptıkları her yönüyle ülkemizi en az yarım asır geriye götüren 27 Mayıs 1960 darbesinin 60.,tek parti tarafından keyfi olarak Aksaray’ın ilçe yapılmasının ve tarih boyunca kendisine katacağı hiçbir artısı bulunmadığı gibi her yönüyle de kendisinden geri olan Niğde iline 2. defa zorla bağlanarak 56 yıl süren duble şekilde cezalandırılmasının 87. Kapkara yıl dönümüydü.!!!
DARBECİLERLE HEVESLİLERİ VE TARAFTARLARINI ENGELLEMEK EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRARAK YERYÜZÜNDE MİLLET İRADESİNİ TÜM İRADELERİN ÜSTÜNDE OLMASINI SAĞLAMAKTAN GEÇİYOR!!!
    Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli olmak üzere tüm siyasi parti liderlerine seslenen vatandaşlar “Türkiye’nin kıyamete kadar bir daha  asla ve asla fili ve post modern ile darbenin imasını bile yaşamamasının sağlanması ülkemizin mutlu istikbalinin olmazsa olmazıdır.
   Bu olmazsa olmazımızın ülkemizin istikbalinin ehemmiyeti göz önünde bulundurularak zaman geçirilmeden yer yüzünde millet iradesinin üstünde hiçbir irade tanımayan düzenlemeleri yapan ve  milletimizin iradesinin tüm atanmışlar ile seçilmişlerin üstünde istisnasız, fakatsız ve amasız sağlanmalı. 
  Silahlısından silahsızına, yüksek yargısından üniversitesine kadarki tüm atanmışlar ile Cumhurbaşkanından ,Bakanlara, Meclis başkanından milletvekillerine ,illerin Valilerinden, Belediye başkanlarına ve tüm il ile ilçe birim amirleri ve bürokratları yeni Anayasa ve bu anayasa ile yapılacak yasal düzenlemeler şartsız, şurtsuz olarak milletin emrine alınması, milletin kendilerinin efendisi olduğunun en küçük hücrelerine işlenecek şekilde belirtilmesi.
  Ayrıca efendisine hizmette kusur edenlerin en ağır şekilde cezalandıracak caydırıcı yasaların konulmasının yanında kamuda hizmete başlayacak olanların göreve başlatılması esnasında kendisinin istisnasız olarak milletin hizmetkarı, milletin ise kendisinin efendisi olduğu bilinci iliklerine kadar işlenmeli, bu şekilde yemin ederek göreve başlatılması sağlanmalı” dediler.
 AKSARAY’IN 56 YILLIK MADDİ VE MANEVİ ZARARLARI HÜKÜMET TARAFINDAN ÖZÜR DİLENEREK SAĞLANACAK POZİTİF AYIRIMCILIKLA VERİLECEK ARTI,ARTI YATIRIMLARLA TELAFİ EDİLMELİ!
   Hiçbir suçun karşılıksız kalmamasının hukuk kuralı olduğunu belirten hemşerilerimiz ilimiz Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ayhan Erel ve Ramazan Kaşlı’ya başta Baro başkanı Erhan Toprak, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ,Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası başkanı Emin Koçak,Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkanı Doğan Ceylan ve ilimiz STK’larıyla STK’lar Platformu  başkanı Eyüp Dağdaş olmak üzere  ilimizin tüm Meslek Odaları ile STK yetkilileri ve atanmışlarla seçilmişlerinin 56 yıl süren ve bizi adeta yer yüzünden silen esaretimizden doğan mağduriyetimizin telafisi için hükümet nezdinde girişimde bulunarak bizden bu  mağduriyetimiz nedeniyle özür dilenmesi ve ilimize sağlanacak pozitif ayrımcılıkla artı, artı hizmetler verilerek bu zararımızın telafi edilmesinin sağlanmasını istediler.(Haber Gazeteci Ali Genç )

 



Haberi Sesli Oku