Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Dim,iki bakanla buluştu

Dim,iki bakanla buluştu

Dim,iki bakanla buluştu

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya’da iki Bakanlı büyük buluşmanın ardından bir tebrik ve teşekkür mesajı da yayınladı

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya’dan dünyaya “Sağlıklı turizm, güvenli kent” mesajının verildiği büyük buluşmaya katıldı. Dim, buluşmanın ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la bir süre sohbet etti. Dim, buluşmaya ilişkin “50 bine yakın yabancının mülk aldığı ve 20 bine yakın yerleşik yabancının yaşadığı dünya kenti Alanya’dan iki bakanımızın katılımıyla dünyaya verilen ‘Sağlıklı turizm, güvenli kent’ mesajı çok önemli. Organizasyon için ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Sayın Mehmet Şahin’i tebrik ediyoruz. Bakanlarımız Sayın Çavuşoğlu ve Sayın Ersoy’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

24 YAYGIN TV KANALI CANLI YAYINLADI

İki Bakanlı dev buluşmayı 24 yaygın TV kanalı canlı yayınladı. Dim, “KGK olarak uluslararası iletişim ağımızla ‘Sağlıklı turizm, güvenli kent’ mesajının yayılmasına katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.



Haberi Sesli Oku