Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN BAŞKAN DİNÇER'E ZİYARET

EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN BAŞKAN DİNÇER

EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN BAŞKAN DİNÇER'E ZİYARET

Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Eğitime Destek Platformu, eğitim çağındaki bütün çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelerini sağlamak, bu amaç için altyapı oluşturmak ve aynı gayeye sahip STK’lar arasında ortak koordinasyon ve iş birliği yapmak amacı ile ülke genelinde çalışmalar yürütüyor.

Aksaray’da da faaliyetler yürüten Eğitime Destek Platformu çalışmalarının istişaresini yapmak üzere Belediye Başkanı Evren Dinçer ile bir araya geldi. Başkanlık makamında yapılan toplantıda platformun Aksaray’da yaptığı çalışmaları Başkan Dinçer’e aktarıldı. Platformun çalışmalarını ilgi ile dinleyen Başkan Dinçer çok faydalı çalışmaların yapıldığını belirtti. Başkan Dinçer yaptığı açıklamada Aksaray’da eğitimin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için Yerel yönetimler olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Platform Başkanı Kuddusi Bakar’ın hediye takdiminin ardından görüşme sonlandırıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’de platform başkanına ve üyelerine hediye takdiminde bulunarak ziyaretten Memnuniyet duyduğunu dile getirdi.



Haberi Sesli Oku