Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EMNİYET MÜDÜRÜ KOLCU’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ KOLCU’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ KOLCU’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti Aksaray İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile birlikte istişarelerde bulundu.

 

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Teşkilat Başkanı Mustafa Yenisan ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç’ında bulunduğu ziyarette memnuniyetini ifade eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya başarılar diledi.

 

Aksaray’ın ülkemizin en huzurlu şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Altınsoy, emniyet teşkilatının ülkemizin huzur ve güvenliği için önemini dile getirerek, “AK Parti olarak her zaman polisimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Hem ilimizde hem de ülke genelinde huzurun ve güvenliğin sağlanması noktasında emniyet teşkilatımızla birlikte hareket etmeli ve onlara yardımcı olmalıyız. Biz AK Parti Aksaray il teşkilatı olarak, ilimizin güvenliği ve huzuru konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreci de aklıselim içinde polisimizle, askerimizle ve milletimizin feraseti ile atlatacağız. Sayın Emniyet Müdürümüze nazik ziyareti için yeniden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyarette Aksaray’ın güvenlik tedbirleri ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan Emniyet Müdürü Kolcu, “Aksaray, vatandaşlarımızın güvenle vakit geçirebildiği huzurlu bir şehir. Her anlamda hızla gelişme eğiliminde olan şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da bizim görevimiz. İlimiz için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya azami önem veriyoruz. Çünkü bu şehir hepimizin” dedi. 29.11.2019

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

HÜSEYİN ALTINSOY



Haberi Sesli Oku