Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI İLE KURTULUŞA ÇIKARTMA YAPILDI

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI İLE KURTULUŞA ÇIKARTMA YAPILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÇOCUKLARIMIZIN TEBESSÜMÜ HERŞEYE DEĞER

Gönül Belediyeciliği anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Aksaray Belediyesi Kurtuluş Mahallesine çıkartma yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile başlatılan mobil kuaför hizmeti, giysi otobüsü ve mobil tatlı aracının bu haftaki durağı Kurtuluş Mahallesi oldu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile mahalleye giden Belediye ekipleri giysi otobüsünden çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet, ayakkabı gibi giyecek ihtiyaçlarını karşıladı. Mobil tatlı ve dondurma aracı her mahallede olduğu gibi Kurtuluş Mahallesinde de çocukların yüzünü güldürdü. Çocuklar Belediye tarafından ücretsiz olarak dağıtılan tatlı ve dondurmanın sevincini yaşadılar. Ayrıca mobil kuaför hizmeti ile çocukların saç bakımları yapıldı.

Aksaray Belediyesi ekiplerince yüzü gülen çocuklar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti. Giysi otobüsü hizmetinden yararlanan vatandaşlar sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Aksaray Belediyesinin sergilediğini belirtti. Vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in her zaman yanında olduğunu ifade ettiler.



Haberi Sesli Oku