Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜZ DÖNEMİNDE 169 ÇEVRİM İÇİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

GÜZ DÖNEMİNDE 169 ÇEVRİM İÇİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

GÜZ DÖNEMİNDE 169 ÇEVRİM İÇİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde farklı ilgi alanlarına hitap eden 169 çevrim içi etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Salgın koşulları nedeniyle derslerde olduğu gibi kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerle, kurumsal verimliliği geliştirmeye yönelik eğitim çalışmalarında çevrim içi ortamın kullanıldığını söyleyen ASÜ Rektörü, hem nitelik hem de nicelik bakımdan 2020-2021 güz döneminin son derece verimli geçtiğini ifade etti. Bu süreç içerisinde okullar, enstitüler, uygulama ve araştırma merkezleri eliyle, farklı ilgi alanlarına hitap eden, konunun uzmanlarının konuşmacı olduğu 113 adet sempozyum, konferans, panel ve çalıştay; 12 adet resim, fotoğraf, el sanatı ve mimari sanatlar sergisi ve solo, koro, enstrümantal konser; 44 adet de kurum içi verimlilik ve öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi düzenlendi” dedi.

Bu etkinliklerin öğrenciler açısından akademik eğitimlerini destekleyici nitelikler taşıdığını ve gerek yüz yüze eğitim sürecinde gerekse uzaktan öğretim sürecinde etkinlikler hususuna ayrıca ehemmiyet verdiklerini ifade eden Rektör Şahin, aynı doğrultuda devam edeceklerinin altını çizdi.  



Haberi Sesli Oku