Tarih: 08.07.2020 16:39

GÜZELYURT – DOĞANTARLA YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 30 milyon ödenek ile Güzelyurt – Doğantarla arasındaki karayolunda sıcak asfalt çalışmalarının başladığını bildirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da da yatırımların hız kesmeden devam ettiğini aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti iktidarı ile ülkemiz bir yandan koronavirüs küresel salgınıyla mücadelesini tüm yönleriyle başarıyla sürdürürken yerelde ve genelde hizmet yatırımlarına da aralıksız devam ediyor. Her yıl bir milyon civarında yerli ve yabancı turistin seyahat ettiği Güzelyurt – Doğantarla yolunda, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğümüz tarafından sıcak asfalt çalışması başlatıldı” dedi.

Söz konusu yol yapımına karşılık 30 milyon TL ödenek ayrıldığını ifade eden Başkan Altınsoy, “Turizmin ve bölgenin gelişmesi bakımından 10 kilometrelik güzergaha birinci sınıf asfalt döşenecek. Şuan 7,5 metre genişliği olan yol, genişletme standartları yükseltilerek 12 metreye çıkartılacak” açıklamasında bulundu.

Sırada bekleyen başka yerleşim yerleri olduğunu belirten Başkan Altınsoy, “Makamların siyaset değil hizmet üretme yerleri olduğunu her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın altını çizdiği bu kutlu hizmet mücadelesinde milletimize hak ettiği hizmetleri kazandırmayı sürdüreceğiz. Aşkla koşan yorulmaz şiarıyla yola devam diyoruz. Cenap-ı Hak; devletimize, milletimize, zeval vermesin. Devletimiz, milletimiz payidar oldukça hep birlikte el birliği ile bu hizmetler yürüyecek. Katkılarından dolayı ilgili Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HÜSEYİN ALTINSOY

ADALET ve KALKINMA PARTİSİ
AKSARAY İL BAŞKANI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —