Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

GÜZELYURT MYO MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİ

GÜZELYURT MYO MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİ

gerekse kültürel ve sanatsal açıdan önemli bir bölge olduğunu, tüm bu potansiyelleri daha da geliştirmek adına gayret gösterdiklerini söyledi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Güzelyurt’un gerek tarihi, gerek turistik, gerekse kültürel ve sanatsal açıdan önemli bir bölge olduğunu, tüm bu potansiyelleri daha da geliştirmek adına gayret gösterdiklerini söyledi.

 

Şahin, kısa süre önce Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Erdem Baysal’ı ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Okulun, ilçenin potansiyeline karşılık gelen programlarla büyümeye devam ettiğini ve hayatta karşılığı olan yeni programlar hususunda da çalışmalar yaptıklarını ileten Şahin, “Yeni dönemde enerjimizi çoğunlukla kültür, sanat, akademik alanlara; yani iç derinliğe daha fazla temas eden işlere harcayacağız. Bu bakımdan Güzelyurt MYO’da üretilecek çalışmalar önem teşkil ediyor. Biz, bir yandan okulumuzu geliştirmeye, diğer yandan ilçemizdeki toplumsal yaşama katkı sunmaya çalışıyoruz. Güzelyurt, tarihi, kültürel, sanatsal ve turistik açıdan büyük bir potansiyele sahip. İlçedeki tüm çalışma arkadaşlarımızın da katkılarıyla büyümeye devam edeceğimize inanıyor, Sayın Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Öğr. Gör. Erdem Baysal da, Rektör Şahin’e teşekkür ederek, Üniversitenin büyüme stratejilerine uygun çalışmalar üretme gayretinde olacaklarını vurguladı ve 2020 yılı için planlanan çalışmalara dair bilgiler aktardı.

 

Ziyarete Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Sevilay Uslu Divanoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Sarı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yıldız da iştirak etti.



Haberi Sesli Oku