Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Güzelyurt ve Gülağaç İlçeleri’ ne Ziyaret

Güzelyurt ve Gülağaç İlçeleri’ ne Ziyaret

Güzelyurt ve Gülağaç İlçeleri’ ne Ziyaret

Valimiz Ali Mantı denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerine ziyarette bulundu.

Ziyaretlerine Güzelyurt İlçesi’nden başlayan Valimiz Ali Mantı Güzelyurt Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Muhammet Tugay’dan bilgi alan Valimiz Ali Mantı ilçeye bağlı köylerin muhtarların katılımı ile düzenlenen toplantıda muhtarların talepleri dinledi.

Özel İdare imkânlarının en iyi şekilde değerlendirilerek köylerin eksikliklerinin giderilmesine gayret gösterdiklerini belirten Valimiz Ali Mantı; ‘Tüm kurumlarımız ile, hep birlikte önceliklerimizi belirleyip bir çalışma planı dahilinde ihtiyaçların giderilmesi için çalışacağız”

Valimiz Ali Mantı daha sonra beraberindeki heyet ile Güzelyurt İlçe Belediyesi’ne ziyarette bulunarak, belediye başkanı Ünal Demircioğlu’ndan belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Valimiz Ali Mantı ilçe ziyaret programı kapsamında Gülağaç İlçesi’ne ziyarette bulundu. Gülağaç Kaymakamı Elif Nur Saçal’dan ilçe ile ilgili bilgi alan Valimiz Ali Mantı köy muhtarlarının katılımı ile düzenlenen toplantıda köylerin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili muhtarları dinledi.

Valimiz Ali Mantı denetim ve inceleme ziyaretleri kapsamında Gülağaç İlçesine bağlı Sarıatlı Beldesi’ne ziyarette bulunarak belde belediye başkanı Zeki Türker’den yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Valimiz Ali Mantı’nın ilçe ziyaret programlarına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Jandarma Komutanı Fuat Anık ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu katıldı.



Haberi Sesli Oku