Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

HAL BİNASINDA YAPILAN DÜZENLEMELER ESNAFI MEMNUN ETTİ

HAL BİNASINDA YAPILAN DÜZENLEMELER ESNAFI MEMNUN ETTİ

Aksaray Belediyesi hal binasında yaptığı yeni düzenlemelerle esnafları rahatlattı.

Aksaray Belediyesi hal binasında yaptığı yeni düzenlemelerle esnafları rahatlattı.

Aksaray Belediyesi, her gün birçok ticari faaliyetin yapıldığı hal binasından esnafların ve vatandaşların daha ideal istifade edebilmeleri için dükkân önlerine sundurma altına hasır beton atma işlemini gerçekleştirdi.

Yapılan düzenleme ile içerisinde bulunduğumuz mevsimde oluşan yağışlardan dükkân önlerinin olumsuz etkilenmeleri ortadan kaldırılmış oldu.

Şehrin her noktasında vatandaşlara temiz bir ortam sunma gayreti içerisinde çalışan Aksaray Belediyesi, hal binası etrafında oluşan sebze meyve atıkları ve ambalaj atıklarını da günlük düzenli olarak temizliyor.

Yaptığı çalışmalarla vatandaşlarının memnuniyeti artırmayı hedefleyen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, hal içi yol güzergahında bulunan ambalaj ve boş kasaların düzenli olarak istiflenmesi için denetimlerin aralıksız sürdürülmesi talimatını verdi.

Amaçlarının vatandaşların en iyi hizmeti alması için belli bir düzen ve iltizam içinde mevcut binanın en iyi şekilde kullanılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Hal binasında yapılan her çalışmanın kararını verirken esnafların görüşünü alarak hayata geçirdiklerinin altını çizdi.



Haberi Sesli Oku