Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

HAYVANCILIK İLE İLGİLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

HAYVANCILIK İLE İLGİLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER

HAYVANCILIK İLE İLGİLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

 

Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.
Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret eden hayvancılıkla ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aksaray’da hayvancılığın geliştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Evren Dinçer ile istişarelerde bulundular.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da üretilen hayvansal gıda ürünlerinin Türkiye ekonomisine büyük katma değer sağladığını belirtti. Başkan Dinçer, Aksaray’da hayvancılığın daha çok gelişmesi için yerel yönetimler olarak her türlü çalışmayı desteklediklerinin altını çizdi. Belediye olarak Aksaray’da hayata geçen projeler hakkında bilgiler verdi. 
Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan Aksaray Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini aktardılar. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in misafirperverliği için teşekkür etti. 



Haberi Sesli Oku