Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Huzurevine anlamlı ziyaret

Huzurevine anlamlı ziyaret

Huzurevine anlamlı ziyaret

Valimiz Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ve beraberindeki heyet ile A.Kadir Üçyıldız Huzurevine ziyarette bulundu.

Huzurevi sakinlerine karanfil ve Türk Bayrağı hediye eden heyet huzurevinde kalan kadınlarla bir süre sohbet etti. Işıl Mantı Hanımefendi Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ile huzurevinde el işi ve hediyelik eşya üretimi yapılan atölyeyi ziyaret yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

El işi hediyelik örgü, süsleme işleri ile uğraşan huzurevi sakinleri ile görüşen heyet üyeleri birbirinden güzel eşyaların üretimi yapan huzurevi sakinlerini tebrik ettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten huzurevi sakinleri Işıl Mantı Hanımefendi Milletvekili İlknur İnceöz ve Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür ettiler.



Haberi Sesli Oku