Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İL BAŞKANI ALTINSOY VE MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’DAN ZİYARETLER

İL BAŞKANI ALTINSOY VE MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’DAN ZİYARETLER

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Köy ziyaretlerinin arından çalışmalarına hız kesmeden devam eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkan yardımcısı H. Aziz Abra ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız’ı ziyaret ederek, kurum çalışmaları ve vatandaşların talepleri ile ilgili bilgi aldı.

Ardından Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’ı ziyaret eden AK heyet, ilimizdeki tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalar, yürütülen projeler, tarım ve hayvancılık konularında yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan Uzm. Çvş. Abdurrahman Bakar’ı tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden heyet, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastane görevlilerinden Gazi Abdurrahman Bakar’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Aydoğdu, Gaziliğin inancımızda önemli bir yeri olduğunu, şehitlikten sonra gelen en kutsal mertebe olduğunu ifade etti.

Başkan Altınsoy ise gazilik sıfatının şeref ve övünç kaynağı olduğunu kaydederek, “Her bir karışı ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu kutsal vatanı korumak, hepimizin asli vazifesidir. Şehit yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır. Bu vatan için savaşıp, canlarını verdiler. Vücutlarının bir parçalarını kaybedip, gazi oldular. Onlara ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Abdurrahman kardeşimize acil şifalar diliyorum” dedi.



Haberi Sesli Oku