Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İL BAŞKANI ALTINSOY’DAN “1 MAYIS” MESAJI

İL BAŞKANI ALTINSOY’DAN “1 MAYIS” MESAJI

İL BAŞKANI ALTINSOY’DAN “1 MAYIS” MESAJI

 
 
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nü en derin duygularıyla kutladığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, tüm dünyayı etkileyen ve pek çok ülkede ekonomik ve sosyal sorunları beraberinde getiren koronavirüs salgını ile her alanda üretimin öneminin daha iyi anlaşıldığı bir dönemin yaşandığını vurguladı.
 
Ben değil biz anlayışı ile ülkemizin büyümesinde, ilerlemesinde ve hedeflerine ulaşmasında önemli yeri ve alın terleri bulunan işçi ve emekçi halkımızın her daim yanında olduklarını aktaran Başkan Altınsoy, “Tüm dünyada ve ülkemizde zorlukların her türlüsüne göğüs geren, her lokmasını alın teriyle yoğuran işçi ve emekçilerimiz ile aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu gün tüm işçi kardeşlerimize kutlu olsun” dedi.
 
Sosyal devlet olmanın gereğiyle toplumun tamamını kapsayan ve özellikle çalışma hayatında istihdamın korunmasını merkeze alan hamleler yaptıklarına değinen Altınsoy, “Türkiye olarak bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü koordinasyonunda devletimizin ilgili tüm kurumları üreticilerimizi korumak, üretimin aksamaması ve istihdam kaybının önüne geçilmesi için gerekli önlemleri almış ve başarılı bir yönetim ortaya koymuştur. Çalışan kesimi korumak amacıyla 3 ay süreyle işten çıkarmaların yasaklanması, işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği gibi destekleri bu dönemde hayata geçirdik, İşsizlik Fonu’nu daha da güçlendirdik. Tüm çalışan kesimin yanında olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası ile ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Kovid-19 sonrası alınan tedbirler ve her alanda emek verenlerin çabalarıyla ülkemiz büyümeye devam edecektir.” 30.04.2020                                                                          
AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI
      HÜSEYİN ALTINSOY


Haberi Sesli Oku