Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY, “İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYORUZ

İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY, “İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYORUZ

Bu sadece Cumhurbaşkanımızın veya AK Parti’nin değil tüm Türkiye’nin, dünya mazlumlarının mücadelesidir” dedi.

AK Parti’de makam ve mevkiinin öneminin olmadığını vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir mücadelesi var. Bu sadece Cumhurbaşkanımızın veya AK Parti’nin değil tüm Türkiye’nin, dünya mazlumlarının mücadelesidir” dedi.

 

AK Parti’de makam ve mevkilerin ötesinde kardeşliğin ve dayanışmanın ön planda olduğunu aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti kadrolarının kardeşliğinden güç alan bir partidir. Teşkilatımızın her bir üyesi bizim kardeşimizdir. Bizde eski-yeni diye bir kavram yoktur. Bizim partimizde makam mevkiinin hiçbir önemi yoktur. Genel başkanımızla mahalle başkanımız aynı görev ve sorumluluğu taşıyor. Aynı bilinçle bu dava ve ülkemiz için çalışıyoruz. Bu nedenle de hepimizin yükü ağır ve zor. Önemli olan da yük olmak değil yükü almak. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir mücadelesi var. Bu sadece AK Parti’nin değil Türkiye’nin Kader mücadelesi, dünya mazlumlarının mücadelesidir” dedi.

 

‘İnandığımız yolda yürüyoruz’ diyen Başkan Altınsoy, “Geride bıraktığımız 20 yılda farklı kademede pek çok dava arkadaşımız partimizde görev aldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür ise partimizi kurulduğu günden bu yana güçlü bir şekilde destekleyen hemşerilerimize. Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti, Türkiye’yi nasıl daha güçlü kılabiliriz, gelecek nesillere nasıl daha büyük bir ülke bırakabiliriz çabası içinde. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

20 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin çok önemli bir ilerleme kaydettiğine değinen Başkan Altınsoy, “AK Parti iktidarları ülkemizin yeniden dirilişinin öncüsü oldu. Bugün savaş halindeki iki ülkenin liderlerini, ülkemizde bir araya getiriyorsak bu güçlü bir liderimiz olduğu içindir. Kısacası sadece Türkiye demek bu topraklardan daha fazlası. Ülkemizin kıymetini bilip liderimizin arkasında duracağız. Hep birlikte Aksaray’ımız için ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Haberi Sesli Oku