Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KAHVALTI BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

KAHVALTI BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

KAHVALTI BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, pandemi süresince öğrencilerden fiziki olarak ayrı kaldıklarını ve derslerin uzaktan öğretim modeliyle verildiğini belirterek, bunun akademi açısından farklı bir deneyim olduğunu kaydetti.

 

Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen ancak pandemi sürecinde bir müddet ara verilen akademisyenlerle kahvaltı buluşmaları yeniden başladı. Sosyal mesafeye riayet edilerek kurgulanan kahvaltı masasında, farklı okullarda görev yapan akademisyenlerle bir araya gelen ASÜ Rektörü, bu buluşmaları bir gelenek haline getirdiklerini ve gerek tanışıp kaynaşma gerekse birbirini dinleme anlamında samimi bir ortam oluşturan geleneği devam ettireceklerini söyledi. Pandemi münasebetiyle buluşmalara ara vermek zorunda kaldıklarını da belirten ASÜ Rektörü, “Devletimizin aldığı önlemler ve milletimizin hassasiyeti ile salgınla alakalı süreç büyük oranda kontrol altına alındı. İnşallah çok yakın bir gelecekte sürecin daha da iyiye evrildiğini göreceğiz” dedi.

 

Yapılan kısa açıklamanın ardından Rektör Şahin, akademisyenlerle, tamamlanmak üzere olan eğitim-öğretim dönemi ve hazırlık çalışmalarına şimdiden başlanan yeni dönemle alakalı istişarelerde bulundu



Haberi Sesli Oku