Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kamu kurum ve kuruluşları ile düzenlenen değerlendirme toplantısına bu kez Aksaray Belediyesi ev sahipliği yaptı

Kamu kurum ve kuruluşları ile düzenlenen değerlendirme toplantısına bu kez Aksaray Belediyesi ev sahipliği yaptı

BAŞKAN DİNÇER “ AKSARAY’IMIZDA TÜM KURUMLARLA GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMIMIZ VAR

Aksaray Valiliğinin Kamu kurum ve kuruluşları ile aylık düzenlediği değerlendirme toplantısı bu kez Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Piramit Kafede düzenlen toplantıya Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı konuşmada “Geçen yıl bugün Sayın Cumhurbaşkanımız belediye başkanlığı adaylığımızı açıklamıştı. Üzerinden bir yıl süre geçti. Bu süre içerisinde hem seçim dönemi hem seçimden sonra başkanlık dönemimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sayın valimizin de tecrübesi ve bilgi Birikimi ile Aksaray’ımızda böylesine bir ahengin olmasıyla şehir içerisinde güzel bir çalışma ortamımız var. Buna inşallah bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz.

Belediye olarak kış hazırlıklarımızı yaptık. Geçen yıl tabi çok karlı bir dönem geçirmiştik. Bu yıl ön hazırlıklarımızı yaptık. Bu senede aynı yağış olması halinde gerekli müdahaleleri yapacağız. Diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızda bununla ilgili önlemleri alacaklardır zaten. Programımıza icabet ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

 

Aksaray Valisi Ali Mantı’da kamu kurum ve kuruluşlarıyla her ay düzenli bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade ederek, bu ayki toplantıya ev sahipliği yapan Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer’e Teşekkür etti. Vali Mantı, tüm kurumlarla istişare halinde olduklarını ve güzel bir birliktelik sağladıklarını ifade ederek tüm katılımcılara Teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku