Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR


Değerli hemşehrilerimiz, siyasetinin içinde bulunan kadınlara yönelik yapılan cinsiyetçi saldırıları şiddetle kınıyoruz. Hangi siyasal partiye mensup olursa olsun kadınlar bizim başımızın üzerindedir. Unutulmalıdır ki Cennet anaların ayağının altına serilidir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapmış olduğumuz basın açıklamalarını haberleştiren internet sitelerinin haberleri Facebook'ta paylaşmasının ardından bazı şahısların bizlere karşı; kifayetsiz, edepsiz ve hakaret içeren yorumları olmuştur.
Eleştriler haricinde, bize karşı hakaret içeren yorumlar hakkında parti avukatlarımız anında savcılığa suç duyurusunda bulunmaktadırlar.
Son olarak yaptığımız basın açıklamasında Partimize ve Partililerimize hakaret eden Ü.G hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olup ilgili tahkikatlarımız devam etmektedir.
Cinsiyetçi saldırılar ve hakaretlerler bizim toplumumuzun özüne yakışmayan bir davranıştır. Bunu yapanlara karşı yaptırımların arttırılmasını ve caydırıcı bir biçimde cezaların verilmesini Adalet Kurumlarından talep ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Av. Yasemin Turan Özdemir
Hukuk İşleri Sorumlu İl Başkan Yardımcısı



Haberi Sesli Oku