Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARACAER: “BERABER YÖNETECEĞİZ ”

KARACAER: “BERABER YÖNETECEĞİZ ”

KARACAER: “BERABER YÖNETECEĞİZ ”

 Seçim çalışmalarına Ramazan ayında da aralıksız sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, Aksaray’da değişim zamanının geldiğini ve hep birlikte Aksaray’ı yöneteceklerini belirtti. 
Seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak Aksaray İŞKUR Müdürlüğünü ziyaret eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’e İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman YILMAZ, Kadın Politikaları Başkanı Naciye AKKUŞ TÜRK ve Meclis üyesi adayları eşlik etti. İYİ  Parti heyeti  Aksaray İŞKUR Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette İŞKUR  İl Müdürü Mahmut AKKUŞ ve  kurum çalışanları ile bir araya geldi. Kurum çalışanlarına projelerini anlatan ve destek isteyen İYİ Parti Adayı KARACAER, İŞKUR  İl Müdürü Mahmut AKKUŞ’a ve müdürlük çalışanlarına göstermiş oldukları misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. 
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER daha sonra  yeni sanayi sitesinde esnaf ziyareti gerçekleşti. Yeni sanayi sitesi esnafının büyük ilgi ve desteğini alan İYİ PArti Aksaray Belediye Başkan Adayı KARACAER ‘e  İYİ Parti Milletvekili Turan YALDIR ,İl Başkanı Sercan BELGEMEN,Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Meclis üyesi adayları eşlik etti. Yorulmak nedir bilmeyen  azimle seçim çalışmasına iftar sonrasında da devam eden İYİ Parti ekibi,   Büyük Bölcek Mahallesinde kapı kapı dolaşarak hem destek istediler hemde Mahalle sakinlerini Çarşamba günü gerçekleşecek olan iftar programına davet ettiler. 
Vatandaşların İYİ Parti’ye ve projelerine desteğin artarak devam ettiğini belirten İYİ Parti Adayı KARACAER,” Aksaraylı hemşehrilerimizin desteği ile mevcut düzeni değiştireceğiz. Beraber yönetecek, beraber geliştireceğiz. Çünkü Aksaraylı hemşehrilerimiz en İYİ hizmeti ve en İYİ projeleri hak ediyor. “ dedi.



Haberi Sesli Oku