Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARACAER: ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

KARACAER: ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

KARACAER: ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ


Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, Engelliler Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirdiği ziyarette, engelli vatandaşları sosyal hayata kazandırmak için tüm engelleri birlikte aşacaklarını belirtti.  
Seçim çalışmaları kapsamında bugün sabah saatlerinde Aksaray Yeni Sanayi Sitesinde ki esnafları ziyaret eden İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, sanayi esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni sanayi sitesinde ki esnaflardan destek isteyen ve sorunlarını dinleyen İYİ Parti heyeti, daha sonra Engelliler Koordinasyon Merkezinde bulunan Görme engelli vatandaşlarla buluştu. Görme engelli vatandaşların karşılaştığı sorunları dinleyen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı KARACAER, tüm engelli vatandaşların her türlü ihtiyaç ve taleplerinin karşılanacağı sözünü verdi.   
Engelliler Koordinasyon Merkezinde gerçekleşen ziyarette, birçok spor alanın da ülke genelinde ve Avrupa şampiyonalarında iddialı olduklarını ifade eden Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, kendilerinin toplum tarafından hafife alınmamasını ve değer verilmesini istedi. Görme engellilere yönelik sesli uyarı sistemi olmadığı için ulaşımda zorluk çektiklerini, birçok görme engelli vatandaşın evlerinden dışarı çıkamadığından dert yanan Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, Belediye Başkan adayı KARACAER’ den görme engellilerin kimseye muhtaç olmadan alış veriş merkezlerine ve ziyaretlere gidebilmeleri için hayatı kolaylaştıracak hizmetleri talep etti. Görme engelli Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayan İYİ PARTİ adayı KARACAER, Her sağlam vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirterek, “ Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal katılımını sağlamak amacıyla, gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Toplumumuzun değerli bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın haklarını korumak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için kararlılıkla çalışacağız. Sessiz çığlıklarının sesi olacağız. Sadece seçim zamanı uğrayıp engellilerin taleplerine kulak tıkamayacağız. Seçildikten sonra da kapımız gönlümüz her zaman engelli vatandaşlarımıza açık olacaktır. ” dedi.
Görme engelli vatandaşlar, kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyip, yakından ilgilenen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER ve İyi Parti ekibine teşekkür ettiler.



Haberi Sesli Oku