Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Aksaray Belediyesi kavşak ve orta refüjlerde ağaçlandırma, çiçek dikimi, çim budama ve çeşitli peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin birçok noktasında yer alan dinleme alanları, parklar, orta refüjler ve kavşaklarda modern ve gelişen şehircilik anlayışına uygun düzenlemeler yapan Aksaray Belediyesi, sık periyotlarla yeşil alanların bakım ve peyzaj çalışmasını gerçekleştiriyor.

Yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra şehre estetik bir görünüm kazandırmayı hedefleyen Belediye ekipleri orta refüjlere ve kavşaklara dekoratif görseler ve ışıklandırmalar yerleştirdi.

Hayata geçirdiği projelerle şehir estetiğini her zaman ön planda tutan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ekiplerine verdiği talimat ile orta refüjlerde ve kavşaklarda çakıl taşlarından çiçek görünümlü görsel alanlar oluşturuldu. Oluşturulan alanlara mevsimlik süs bitkileri dikildi.

Yerleştirilen dekoratif görseller ve ışıklandırmalar ile özellikle ana arterlerde bulunan kavşaklar ve orta refüjler modern bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehri giriş ve çıkışların güzel bir görünüm kazanması için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Başkan Dinçer, şehir merkezindeki kavşaklarda benzer çalışmalar yapılarak modern ışıklandırmalar ve görsel zenginlikler ile kavşak noktalarının rengârenk görünüme kavuşacağını bildirildi.



Haberi Sesli Oku