Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KOVİD-19 İLE MÜCADELEDE DÜNYANIN İMRENEREK İZLEDİĞİ BİR ÜLKE OLDUK

KOVİD-19 İLE MÜCADELEDE DÜNYANIN İMRENEREK İZLEDİĞİ BİR ÜLKE OLDUK

KOVİD-19 İLE MÜCADELEDE DÜNYANIN İMRENEREK İZLEDİĞİ BİR ÜLKE OLDUK

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede Türkiye’nin, dünyanın imrenerek izlediği ve örnek aldığı bir ülke olduğunu söyledi.

Türkiye’nin, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibinin başarılı çalışmaları ve filyasyon yöntemi ile alınan tedbirler neticesinde tüm dünyayı kasıp kavuran salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ülkemizin hem salgınla mücadelesi hem de salgın sonrasına ilişkin vizyonu, tüm dünyada dikkatle takip ediliyor ve örnek alınıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde aynı dikkati ve dengeyi sürdürmek suretiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

AK Parti teşkilatlarının salgın ile mücadele sürecinde ortaya koyduğu çalışmaların gönül seferberliğiyle ivme kazanacağını belirten İl Başkanı Altınsoy, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarımıza duyurduğu gönül seferberliğini Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da başlatmış bulunmaktayız. Kovid-19 salgınıyla mücadelemizde Türkiye olarak elde ettiğimiz kazanım çok değerli, dünyanın imrenerek izlediği ve örnek aldığı bir ülke olduk. Şimdi AK Parti teşkilatları olarak bizlerin sorumluluğu, bu kazanımı sürdürmek ve evde kaldığımız sürede biriken enerjimizi yeniden milletimize hizmet yolunda kullanmaktır. Koronavirüs sonrası yeni dönemde de teşkilatlarımız ile milletimize hizmet yolculuğumuzda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy açıklamasının sonunda, “Dünyanın her yerinde salgın tehdidi sona erinceye dek, hayatımızı maske kullanımı, fiziki mesafeye dikkat ve temizliğe riayet olarak ifade edebileceğimiz temel kurallara göre düzenlemek mecburiyetindeyiz” uyarısında bulundu.



Haberi Sesli Oku