Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Köy Yollarındaki Trafik İşaret ve Levhaları Yenilendi.

Köy Yollarındaki Trafik İşaret ve Levhaları Yenilendi.

Ekiplerimiz Aksaray ili genelinde trafikte yaya, sürücü ve yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak için trafik işaretleme çalışmalarına hızla devam etmektedir” dedi.

Aksaray İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, İdaremiz yol ağında bulunan asfalt çalışmaları tamamlanan ve mevcut trafik levhaları yıpranan karayollarının 400 kilometrelik kısmında yol çizgi çalışması, 5000 adet uyarıcı trafik levhası, 5000 adet cam takviyeli plastik (CTP) ve 1000 metre oto korkuluk çalışması yaparak sürücüler ve yayalar için yolları daha modern ve güvenilir hale getirdi.

Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ; trafikte bulunan sürücü, yaya ve yolcuların ortak dili olan trafik işaretlemelerini, doğru ve yerinde kullanmanın trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığını, Aksaray İl Özel İdaresi’nin Aksaray ili genelinde güvenli yollar için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Yol ağımızda bulunan yollarda bu yıl içerisinde 400 kilometrelik kısımda yol çizgi çalışması, 5000 adet uyarıcı trafik levhası, 5000 adet cam takviyeli plastik (CTP) ve 1000 metre oto korkuluk çalışması yaptık. Ekiplerimiz Aksaray ili genelinde trafikte yaya, sürücü ve yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak için trafik işaretleme çalışmalarına hızla devam etmektedir” dedi.



Haberi Sesli Oku