Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Küçükbölcek Mahallesi, Nakkaş Mahallesi ve Hassas mahallesinde Kadın Aktivite merkezinde incelemeler yaptı

Küçükbölcek Mahallesi, Nakkaş Mahallesi ve Hassas mahallesinde Kadın Aktivite merkezinde incelemeler yaptı

Küçükbölcek Mahallesi, Nakkaş Mahallesi ve Hassas mahallesinde Kadın Aktivite merkezinde incelemeler yaptı

YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Küçükbölcek Mahallesi, Nakkaş Mahallesi ve Hassas mahallesinde yaşayan hanımlara yönelik hayata geçirdiği Kadın Aktivite merkezinde incelemeler yaptı.

Üç mahallede yaşayan hanımlara hizmet verecek olan Kadın Aktivite Merkezinin İnşaat çalışmalarında gelinen aşamaları yüklenici firmadan bilgi alan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Belediye Başkan yardımcıları ve ilgi birim müdürleri eşlik etti.

İnşaat alanında yaptığı incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’ Nakkaş Mahallemizde inşaat çalışmaları devam eden Kadın Aktivite Merkezimiz Hassas ve Nakkaş Mahallesinde yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız alanda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaları hassasiyetle takip ediyoruz. Hassas ve Nakkaş Mahallesi sakinlerinin isteklerinin yerine gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ Dedi.

Aksaray Belediyesi tarafından kadınların kaliteli zaman geçirmesi için hayata geçirilen proje tamamlandığında Akmek kursları, havuz, kütüphane, derslikler ve spor salonları hanımların hizmetine sunulacak.

ŞEHRİN ALTYAPISINA BÜYÜK YATIRIM

 

Aksaray Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile şehrin birçok noktasında altyapı çalışması başlattı.

Korona virüsü tedbirleri dolayısı ile cadde ve sokaklarda yoğunluğun olmamasını fırsata çeviren Belediye Başkanı Evren Dinçer Belediye ekiplerine, yaşanılan bu süreçte geçtiğimiz kış ve ilkbahar aylarında yağışların etkisi ile oluşan su birikintilerinin olduğu noktalara yağmur suyu terfi hat çalışması başlatılması talimatını verdi.

Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, İklim Şartlarından kaynaklı oluşabilecek sel taşkın ve su birikintilerinin önüne geçmek için yeni yağmur suyu terfi hatları için çalışma başlattı.

Yağmur suyu terfi hatlarının yapıldığı noktalarda bir daha alt yapı sorununun yaşanmaması için çalışma yürüten ekipler eskimiş asbest boruları polietilen borularla değiştirerek vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu imkânı sunuluyor.

Yağmur suyu terfi hattı ve içme suyu şebeke hatları gibi yer altı çalışmaları tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışması kaldırım veya kilitli parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirilerek çalışma yapılan bölgelerde bir daha sorun ortaya çıkmaması için kalıcı çözümler üretiliyor.

Korona virüs tedbirlerinin kalkması ile yolları, caddeleri, parkları ve şehrin birçok noktasını yoğun olarak kullanacak vatandaşların hiçbir sorun yaşamamaları için belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin bu hummalı çalışmalarını Belediye Başkanı Evren Dinçer yerinde inceliyor.



Haberi Sesli Oku