Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

LÜTFEN, KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ İHMALE KURBAN VERMEYELİM.

LÜTFEN, KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ İHMALE KURBAN VERMEYELİM.

LÜTFEN, KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ İHMALE KURBAN VERMEYELİM.

MHP Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı:

Değerli Aksaray'lı Hemşehrilerim;

✅İllerimiz risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrılmış durumda. Düşük riskli (mavi), orta riskli (sarı), yüksek riskli (turuncu) ve çok yüksek riskli (kırmızı) olarak kategoriler belirlenmiştir. 

✅Covit-19 vaka sayılarında #Aksaray ilimiz maalesef en yüksek riskli (Kırmızı) katagoridedir. Buna göre normalleşme adımları Aksaray Valiliğimizce alınan  kararlar doğrultusunda uygulamaya başlanarak tedbirli ve kademeli normalleşme sürecine geçilmiştir.
 
✅Hastalıktan kurtulmak bizim elimizde. Tedbirlere uymak tek çözüm. Kalabalık ortamlardan, misafirliklerden uzak duralım. 

✅Maske, mesafe ve temizlik olmazsa olmazımız.  En önemli hususlardan birisi de aşı sırası gelen vatandaşlarımızın ihmal etmeden aşı olmasıdır. Normalleşme istiyorsak, sabırla ve titizlikle tedbirlere ve İl Valiliğimizin almış olduğu kararlara uyalım.  En büyük sorumluluk bizlerde.  Lütfen, kendimizi ve sevdiklerimizi ihmale kurban vermeyelim. 

✅Mavi sayfada hatta beyaz sayfada görüşmek dileğiyle tüm hemşehrilerime selam, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. 

Ramazan KAŞLI 
MHP Aksaray Milletvekili



Haberi Sesli Oku