Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MERVE DİNÇER’DEN ENGELLİ AİLELERE SÜRPRİZ ZİYARET

MERVE DİNÇER’DEN ENGELLİ AİLELERE SÜRPRİZ ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI’NIN EŞİ MERVE DİNÇER,SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un eşi Serap Altınsoy ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, engelli ailelere sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

 

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Küçük Bölcek Mahallesinde engelli aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı’nın eşi Merve Dinçer, İl Başkanı’nın eşi Serap Altınsoy ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, ziyaret ettikleri aile bireyleriyle yakından ilgilendi.

 

Ziyarette, hane halkını yakından tanıyıp istek ve taleplerini dinleyen Merve Dinçer, yerel yönetimler olarak her zaman engellilerin ve ailelerin yanında olduklarını söyledi.

 

Sosyal hayata engellilerin yaşadığı sorunları farkında olmamız gerektiğinin altını çizen Merve Dinçer, “Sevgi ile engelleri ortadan kaldırabiliriz. Çünkü engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir. Bu yüzden hepimizin birer engelli adayı bilinci ile hareket edip dezavantajlı grupların önündeki engelleri toplum olarak birlikte kaldırmamız gerekiyor” dedi.

 

Ziyaret ettikleri ailelerin mutluğunu da paylaşan Merve Dinçer, ev ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.



Haberi Sesli Oku