Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP AKSARAY İL BAŞKANI AV. MUSTAFA ÇÖLKESEN’İN KADİR GECESİ MESAJI;

MHP AKSARAY İL BAŞKANI AV. MUSTAFA ÇÖLKESEN’İN KADİR GECESİ MESAJI;

MHP AKSARAY İL BAŞKANI AV. MUSTAFA ÇÖLKESEN’İN KADİR GECESİ MESAJI;

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının son günlerini yaşarken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Bizleri bu mübarek geceye kavuşturan yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna gecenin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimizdir.

Aksaray'lı hemşehrilerimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Koronavirüs tehdidinin son bulmasına vesile olması temennisiyle dualarımızın kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum.

Av.Mustafa ÇÖLKESEN

MHP Aksaray İl Başkanı

MHP AKSARAY İL BAŞKANI Av.MUSTAFA ÇÖLKESEN'İN "19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI" KUTLAMA MESAJI;

 

19 Mayıs 1919, tam bağımsız yeni bir Türk Devleti kurmak, Türk Milletinin onurlu,özgür ve şerefli bir millet olarak yaşamasını sağlamak amacıyla başlatılan milli hareketin ve Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gündür. Atatürk bu günü geleceğimizin güvencesi Türk gençliğine armağan etmiştir.

Bugün, "Lider Ülke Türkiye" yolunda vatandaşlarımızın yaşamını rahat, huzur ve güven içinde bağımsız olarak sürdürmelerini, cumhuriyetimizin kahramanlarına ve tek millet, tek bayrak ,tek vatan, tek devlet ülküsüne bağlılığımıza borçlu olduğumuzu asla unutmamalıyız.

Bizler; Türk Milletinin bir evladı olarak, inanıyoruz ki, cumhuriyetin yılmaz bekçisi olan gençlerimiz, Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek, şartlar ne olursa olsun kutsal değerlerimizden ve ülkülerimizden asla ödün vermeyecektir.

Türk Milletinin bağımsız yaşama azminin bir göstergesi olarak Türk Gençliğine armağan edilen "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını" kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi dualarla anıyorum ve geleceğimizin güvencesi gençlerimize sevgilerimi sunuyorum.

Av.Mustafa ÇÖLKESEN

MHP Aksaray İl Başkanı



Haberi Sesli Oku