Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında bir milletin var olabilmesinin ve geleceğe güvenle bakabilmesinin temelinde güçlü aile yapısının bulunduğuna işaret eden Milletvekili Altınsoy, güçlü bir ailenin tesisinde ise annelerin rolünün çok önemli olduğunu vurguladı.

İnsanların başının tacı olan annelere sevgi ve hürmeti ifade etmek için tek bir günün yetmeyeceğine dikkati çeken Altınsoy, “En kıymetli varlıklarımız olan annelerimiz sevgiyle, şefkatle, fedakarlıkla bizleri yetiştirirken her alanda donanımlı şekilde hayata hazırlarken değerlerimizi de beslemektedir. İnancımızda, medeniyetimizde ve kültürümüzde kutsal bir vazife olan anneliğin toplum ve devlet hayatımızda mertebesi yücedir. Hayatın zorluklarına göğüs geren, ailesi ve evlatları için fedakarca mücadele eden annelerimiz, yaşamlarını milletimize ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunacak insanlar yetiştirmeye adamaktadır. Bir dokunuşuyla dünyamızı güzelleştiren annelerimizin her birimizin üzerinde nice hakkı yüklüdür. Bu hakkın ve emeğin karşılığında bize onların hayır dualarını alacağımız, gönüllerini kazanacağımız faydalı işler yapmak düşmektedir. Annelerimize hayatın her döneminde ihtimam göstermek ve yanlarında olmak, evlatlar olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Dünyanın gözü önünde evlatları şehit edilen Gazze’deki anneleri de unutmayan Altınsoy, “Gazze’de yaşanan trajedide Anneler Gününü kutlayamayan, yaşam hakları ellerinden alınan Gazzeli annelerinin bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle şehit ve gazilerimiz ile engelli vatandaşlarımızın anneleri ile eşleri başta olmak üzere ömrü fedakarlıkla geçen bütün annelerimizin bu özel gününü yürekten kutluyor, ebediyete uğurladığımız kıymetli annelerimize yüce Mevla'mdan rahmet, hayatta olanlara sağlık içinde uzun bir ömür diliyorum.”



Haberi Sesli Oku